Recensioner


Så här tycker mina kunder:


Inrett loft ( ★ ★ ★ ★ ★ )
De har målat och använt spillvirke för inredning av loft i typ bastupanel, täckt in loftet med plyfa och lister som inte var färdigställt. Satt ett tillfälligt räcke vid ingång inför en loppis med spillvirke och täckt en öppning i hall med spillvirke. Sen har de ritat olika lösningar åt mig för en oinredd vind. Bra och ärliga människor.
– Susann (2020-04-07)

Anlitat duktiga snickare ( ★ ★ ★ ★ ★ )
Jag arbetar som arbetsledare inom byggbranschen, vi har anlitat Huldra Bygg när vi har behövt duktiga snickare. Dom är flexibla och lyhörda och har utfört sina uppgifter med mycket bra resultat. Hög kvalitetsnivå som är prisvärd. Av 1-5 får dom 5
– Fredrik (2020-03-15)

Ekparkett golv ( ★ ★ ★ ☆ ☆ )
Dom lade in ett ekparkett golv i lillstugan i fjol. De var inga konstigheter, allt gick som vi kommit överens om. Stark 3a!
– Kent (2019-06-15)

Vi vill varmt rekommendera Huldra Bygg som har hjälp oss under ett års tid med att renovera ett närmare 100 år gammalt hus vid torneälven. Det var varit allt i från fasadbyte, nytt kök, golv, renovering av bastuhus, isolering, altan och fyllning av källaren. Större arbeten och finsnickeri, allt har gått att lösa. Alla etapper har alltid skett med god planering och kommunikation från Huldra Bygg. Pga pandemi har mkt av planering av arbetet gjorts med digitala möten. Kontakten med Markus och Chriss har varit helt fantastisk och vi är otroligt nöjda med de jobb de har utfört. Tack Huldra Bygg för ett mycket fint arbete och erat stora engagemang och noggrannhet.
- Anita och David Skog (2020-11-21)